Restaurant Contrast

 

Welkom bij Restaurant Contrast Tournebride 35 - Lanaken - T +32(0)496 207355
 
U bent nu hier: Home - menu's - wildmenu - kerstmis 2017

Wildmenu

Het wildseizoen start op 15 oktober. Verschillende jagers leveren ons wild wat ze zelf schieten. Afhankelijk van hun succes kunnen wij onze gerechten bereiden. Het kan dus zijn dat een gerecht tijdelijk niet geserveerd kan worden. We vragen hiervoor uw begrip.

  • meer informatie

    WILDGERECHTEN

     

    Contrast serveert geen gekweekt wild. We werken, voor zover de wildstand dat toestaat, met dieren uit de Limburgse bossen. Dagelijks leveren jagers ons het resultaat van hun activiteiten. Omdat we alleen vers willen serveren en we afhankelijk zijn van de dagelijkse aanvoer, kan het zijn dat een gerecht tijdelijk niet geserveerd kan worden. Hiervoor vragen we uw begrip.

     

     

    voorgerechten

     

    WILDBOUILLON                                                    

    helder, dubbel getrokken en vers gemaakt

     

    PASTRAMI VAN EVERZWIJN                                   

    gemarineerd, huisgerookt in de Green Egg, uit de Lanaakse bossen

     

    HERTEN CARPACCIO                                            

    met eendenlever, bospaddenstoelen en een frisse salade van witlof

     

    WILDPATÉ                                                              

    grove paté van verschillende soorten wild met veenbessen compote

     

     

    hoofdgerechten

     

    PATRIJS                                                          

    uit de Champagnestreek, geserveerd met een sinaasappelsaus

     

    EVERZWIJN                                                    

    mooie malse filet uit de Lanaakse bossen met een heerlijke wildsaus

     

    HERTENFILET                                                

    mals vlees uit de Eifel of Luxemburg, gecombineerd met vosbessensaus

     

    GEBRADEN DUIF                                                   

    houtduif uit de bossen van Gronsveld, kastanjepuree en rode portsaus

     

    TRIO VAN WILD                                                    

    dagelijks wisselende combinatie van de chef

     

    WILDRAGOUT                                               

    boordevol smaak van vers wild uit de regio, geserveerd met puree