Restaurant Contrast

 

Welkom bij Restaurant Contrast Tournebride 35 - Lanaken - T +32(0)496 207355
 
U bent nu hier: Home - menu's - menukaart - feesten & partijen - cadeaubon

menukaart

menukaart

De menukaart van Contrast volgt de seizoenen en verandert dus regelmatig. Om onze gerechten te bereiden gebruiken we enkel verse ingrediënten. Mocht u wensen hebben die afwijken van onze kaart, laat het ons dan weten en we proberen uw verwachtingen te overtreffen.

  • meer informatie

    voorgerechten

    VERSE  OESTERS

    oesters, zwarte peper, citroen, per half dozijn                               creuze   17,95

                                                                                                    platte   29,50

    RUNDER CARPACCIO

    ossenhaas, parmezaan, rucola                                                                 17,50

     

    TATAKI VAN TONIJN

    yellowfin tonijn met zoet-zure komkommer, sojasaus en sesamzaad           18,50

     

    SALADE GEITENKAAS

    frisse salade, geitenkaas uit Zutendaal en heidehoning uit de Ardennen      18,50

     

    GEBAKKEN GANZENLEVER

    gebakken verse ganzenlever, appel en een volle saus van rode porto          19,50

     

    CHARCUTERIE

    diverse, huisgemaakte, fijne vleeswaren van lokaal wild                            18,50

     

     

    soepen

    KREEFTENSOEP            licht gebonden met eigen garnituur                       9,50

    TOMATENSOEP             van verse tomaten, licht gebonden                       8,50

    OSSENSTAARTSOEP     parels van knolselderij en een scheut Maidera        9,50

    RUNDERBOUILLON      dubbel getrokken van 100% black angus               8,50

     

     

    tussengerechten

    HUISGEMAAKTE GARNALENKROKETTEN

    drie kroketten van grijze garnalen met gefrituurde peterselie en salade      18,50

     

    TORENTJE VAN SCAMPI

    gegrilde scampi’s op een bedje van groenten en een volle tahoon saus      17,50

     

    KROKANT GEBAKKEN ZWEZERIKKEN

    kalfszwezerik met Madeira saus                                                               17,50

     

     

    hoofdgerechten

    GEGRILDE TONIJN

    verse yellowfin tonijn, geserveerd met een kreeftenrisotto                         31,50

     

    TOURNEDOS VAN HET AUSTRALISCH BLACK ANGUS RUND

    met peper-, champignonroom- of bearnaisesaus                         200gr    29,95

    (rossini, met gebakken ganzenlever en madeirasaus +€5)         250gr+   37,50         

     

    BROCHETTE VAN OSSENHAAS

    ossenhaas, paprika, rode ui, stroganoffsaus                                             29,50

     

    DUO VAN KALF

    zachte kalfswang met krokante kalfslende in eigen saus                            29,50

     

    VEGETARISCHE RAVIOLI

    huisgemaakte pasta met fijne groentjes en grotchampignons uit Kanne      24,50

     

    VERSE CANADESE KREEFT

    garnituur en bereiding naar keuze per 100 gr.                                             7,50

                                                       

    SURF & TURF

    ossenhaas, halve kreeft, roze peper                                                         32,50

     

    ZEETONG

    ±500 gram, in roomboter gebakken                                                       dagprijs

     

    MEDITERANE VISSCHOTEL

    vangst van de dag, halve kreeft, safraan, tomaat-basilicum                      32,50

     

    BOEUF BOURGIGNON

    klassieker uit de Franse keuken met gestoofde witlof en puree                   28,50

     

     

    desserts

    GRAND DESSERT

    schilderij met verschillende kleine zoete verassingen                                 15,50

     

    KAASPLANKJE

    door de chef met zorg gekozen kazen uit binnen- en buitenland                14,50

     

    TIRAMISU

    de klassieker uit Veneto die je blij maakt                                                  10,00

     

    MOELLEUX

    chocolade soufflé, vanille ijs                                                                    10,50

     

    VERS FRUIT

    combinatie van verschillende soorten fruit                                                10,50

     

    TRIO VAN VALRHONA CHOCOLADE

    drie verschillende bereidingen van de beste chocolade ter wereld               10,50

     

    WHISKY PROEVERIJ

    drie verschillende Schotse single malt whisky’s met naar keuze zoet           28,50

    of hartige hapjes om de smaak combinaties op te zoeken

     

    SCROPPINO

    spoom met citroensorbet, Limoncello en Prosecco                                     12,50