Restaurant Contrast

 

Welkom bij Restaurant Contrast Tournebride 35 - Lanaken - T +32(0)496 207355
 
U bent nu hier: Home - menu's - menukaart - feesten & partijen - cadeaubon - oudjaar 2017

menukaart

menukaart

De menukaart van Contrast volgt de seizoenen en verandert dus regelmatig. Om onze gerechten te bereiden gebruiken we enkel verse ingrediënten. Mocht u wensen hebben die afwijken van onze kaart, laat het ons dan weten en we proberen uw verwachtingen te overtreffen.

  • meer informatie

    voorgerechten

    VERSE  OESTERS

    oesters, zwarte peper, citroen, platte of creuwe; per half dozijn   

                                               

    RUNDER CARPACCIO

    ossenhaas, parmezaan, rucola         

                                                                            

    GEGRILDE GAMBA’S

    met een frisse salade van venkel en een saus van Ricard, look en steranijs    

     

    SALADE GEITENKAAS

    frisse salade, geitenkaas uit Zutendaal en heidehoning uit de Ardennen   

                    

    GEBAKKEN GANZENLEVER

    gebakken verse ganzenlever, appel en een volle saus van rode porto            

     

     

    soepen

    KREEFTENSOEP                   licht gebonden met eigen garnituur                

    TOMATENSOEP                    van verse tomaten, licht gebonden                

    PADDENSTOELENSOEP        met drie verschillende soorten paddenstoelen         

     

     

    tussengerechten

    HUISGEMAAKTE GARNALENKROKETTEN

    drie kroketten van grijze garnalen met gefrituurde peterselie en salade  

                      

    GEBAKKEN COQUILLES

    handgedoken Noorse coquilles gecombineerd met een kreeftenschuim                     

     

     

    hoofdgerechten

    GOLDEN SALMON

    gepocheerde en gemarineerde, wilde Schotse zalm met een saus van kurkuma 

                      

    TOURNEDOS VAN HET AUSTRALISCH BLACK ANGUS RUND

    200gr of 250gr+ met peper-, champignonroom-, gorgonzola-, of bearnaisesaus 

    (rossini, met gebakken ganzenlever en madeirasaus +€5)         

                   

    BROCHETTE VAN OSSENHAAS

    ossenhaas, paprika, rode ui, stroganoffsaus

     

    VEGETARISCHE RISOTTO

    risotto, bospaddenstoelen, truffel                                                                    

              

     

    huisspecialiteiten

    VERSE CANADESE KREEFT

    garnituur en bereiding naar keuze 

     

    SURF & TURF

    ossenhaas, halve kreeft, roze peper 

                                                                             

    ZEETONG

    ±500 gram, in roomboter gebakken   

                                                                         

    MEDITERANE VISSCHOTEL

    vangst van de dag, halve kreeft, safraan, tomaat-basilicum                                       

     

     

    kindermenu

    Kids kiezen zelf wat ze lekker vinden, bijna altijd weten onze koks er een mouw aan te passen.                       

     

     

    desserts

    GRAND DESSERT

    schilderij met verschillende kleine zoete verassingen                                     

     

    KAASPLANKJE

    door de chef met zorg gekozen kazen uit binnen- en buitenland  

                                       

    TIRAMISU

    de klassieker uit Veneto die je blij maakt               

     

    MOELLEUX

    chocolade soufflé, vanille ijs              

     

    VERS FRUIT

    combinatie van verschillende soorten fruit      

     

    POMME VERT

    fris dessert van groene appel met een caramel van appelsap uit Meensel   

                  

    PARFAIT

    stilstaand bevroren karamelijs van tonkabonen                                             

     

    SCROPPINO

    spoom met citroensorbet, Limoncello en Prosecco