Restaurant Contrast

 

Welkom bij Restaurant Contrast Tournebride 35 - Lanaken - T +32(0)89 711 141
 
U bent nu hier: Home - menu's - menukaart - feesten & partijen - cadeaubon

Feesten & Partijen

Feesten & Partijen

Contrast is een ideale locatie voor groepen tot 100 personen. Of het nu gaat om een familiediner, gezellige borrel of spetterend personeelsfeest, bijna alles is mogelijk. Ook voor zakendiners is Contrast uitermate geschikt. Stijlvol, gastvrij en natuurlijk culinaire topkwaliteit om uw gasten mee te verwennen. Uiteraard passen wij onze openingstijden graag aan uw gelegenheid aan.

 • meer informatie

  Restaurant Contrast heeft veel ervaring met het verzorgen van speciale gelegenheden. Of het nu een etentje, babyborrel of receptie is, we maken er altijd een geslaagde happening van.

  Groepen tot 15 personen kunnen bij ons gewoon van de kaart eten. Voor grotere groepen maken we een menu op maat, wat natuurlijk ook een keuzemenu kan zijn.

   

  Het restaurant heeft 45 zitplaatsen, maar is ook voorzien van professionele geluidsinstallatie en DJ-booth zodat we gemakkelijk voor 80 personen een swingend feest kunnen faciliteren. Op de eerste verdieping hebben we een ruimte waar u met maximaal 30 personen in besloten kring kan zitten.

  Bij goed weer maken we gebruik van ons gezellige terras, wat ook voorzien is van overkapping en indien nodig zelfs omgetoverd kan worden tot verwarmde tent. Ons terras heeft een capaciteit van 60 personen zittend aan tafel en 100 personen aan statafels.

  Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om het gehele restaurant te reserveren of een combinatie te maken tussen de verschillende ruimtes.

   

  Restaurant Contrast is voorzien van een ruime eigen parking en is gemakkelijk bereikbaar. Op loopafstand is er voldoende hotelcapaciteit beschikbaar.

   

  We maken graag een voorstel op maat, wat aansluit op uw wensen. Voor vragen of een vrijblijvende offerte neemt u contact op met Lex van Toledo.